PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

Gamma 21

012CDA-012CDC

Zaščitna mikrobiološka kultura, ki deluje proti kvasovkam, plesnim in glivicam.

Dodatne informacije

Uporaba

Zaščitna kultura

Za količino mleka

,

Proizvajalec

3,83 14,68 

Počisti
-
+

Opis

Zaščitna mikrobiološka kultura, ki deluje proti kvasovkam, plesnim in glivicam, ki povzročajo kvarjenje okusa. Delujejo kot konzervans v jogurtu, svežem siru, fermentiranem mleku in mladih sirih. V mleko jih dodamo skupaj z mlečnokislinskimi bakterijami.

Pakiranje

Epruveta

Doziranje

Za 100 – 200l, za 500 l.

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C.

Rok uporabe

3 mesece pri temperaturi +4°C ali dve leti pri temperaturi -18°C.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

7,58 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

Izdelek: Gamma 21