PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

Sigma 97 PY

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

Dodatne informacije

Uporaba

poltrdi sir, sir, trdi sir, zorilne kulture

Proizvajalec

Za količino mleka

7,58 

Po naročilu

Opis

Zorilna kultura. Mešanica Brevibacterium linens in kvasovk Debaryomyces, Brevibacterium casei in Geotrichum. Aromatična. Za pirenejski tip sira.

Doziranje

Za 250-500 l mleka.

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C.

Rok uporabe

3 mesece pri temperaturi +4°C ali dve leti pri temperaturi -18°C.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

005FCC

Zorilna kultura za sire s prano skorjo, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

4,82 

Ni na zalogi

Izdelek: Sigma 97 PY