PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

Probat 222

P 222 100 DCU

Mezofilna mikrobiološka kultura za izdelavo sira, skute, kislega mleka, kisle smetane.

Dodatne informacije

Za količino mleka

Proizvajalec

Uporaba

kisla smetana, kislo mleko, mehki (mladi) sir, poltrdi sir, sveži sir (skuta)

Ni na zalogi

Šifra artikla: 000047 Categories ,

18,01 

Po naročilu

Opis

Mezofilna mikrobiološka kultura za izdelavo sira, skute, kisle smetane, kislega mleka. Zelo aromatična kultura. Primerne so za ekološko in konvencionalno proizvodnjo.

Pakiranje

Zavitek

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C ali nižje.

Rok uporabe

12 mesecev od datuma proizvodnje, pri neodprti embalaži.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

7,58 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

Izdelek: Probat 222