PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

Lambda 6 – 9

DL1 002LFC-002LJC/DL3,5 002LFD-002LJD

Za nežni kremasti in čvrsti jogurt.

Dodatne informacije

Za količino mleka

,

Proizvajalec

Pakiranje

,

Različica

Lambda 6, Lambda 7, Lambda 8, Lambda 9

Uporaba

čvrsti jogurt, nežni kremasti jogurt

Ni na zalogi

1,88 8,27 

Počisti
-
+

Opis

Termofilna liofilizirana kultura za nežni kremasti jogurt. Aromatična mikrobiološka kultura za nežne oz. tekoče jogurte. S to kulturo lahko izdelamo tudi čvrsti jogurt, ki bo imel bolj nežno konsistenco kot pri uporabi kulture namenjene izključno za čvrsti jogurt.

Pakiranje

Epruveta

Doziranje

Za jogurt: DL1 za 20 l in DL3,5 za 150-180 l.

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C.

Rok uporabe

3 mesece pri temperaturi +4°C ali dve leti pri temperaturi -18°C.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

7,58 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

Izdelek: Lambda 6 – 9