DL1 002LDC/ 002LEG, DL3.5 002LDD/ 002LEH
Za čvrsti jogurt, ovčji jogurt in poltrdi sir (Reblochon, St. Nectaire).
Ni na zalogi
2,92 € – 11,96 €
Termofilna liofilizirana kultura za čvrsti jogurt in poltrdi sir (Reblochon, St. Nectaire). V primeru pojava fagov uporabite drugo različico te mikrobiološke kulture.
Epruveta
Za jogurt: DL1 za 20 l in DL3,5 za 150 l
Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C.
3 mesece pri temperaturi +4°C ali dve leti pri temperaturi -18°C.
Sigma 98 C 005KIA
Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.
6,62 €
Ni na zalogi
005KFC
Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.
8,13 €
Ni na zalogi
Podjetje s sadnimi pripravki in materiali za predelavo mleka.