PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

Lambda 4, 5/2, 5/3

DL1 002LDC/ 002LEG, DL3.5 002LDD/ 002LEH

Za čvrsti jogurt, ovčji jogurt in poltrdi sir (Reblochon, St. Nectaire).

Dodatne informacije

Uporaba

čvrsti jogurt, ovčji jogurt, poltrdi sir, Reblochon, St,Nectaire

Proizvajalec

Pakiranje

,

Različica

Lambda 4, Lambda 5/2, Lambda 5/3

Ni na zalogi

2,92 11,96 

Počisti
-
+

Opis

Termofilna liofilizirana kultura za čvrsti jogurt in poltrdi sir (Reblochon, St. Nectaire). V primeru pojava fagov uporabite drugo različico te mikrobiološke kulture.

Pakiranje

Epruveta

Doziranje

Za jogurt: DL1 za 20 l in DL3,5 za 150 l

Za sir: DL1 za 100-200 l in DL3,5 za 350-700 l

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C.

Rok uporabe

3 mesece pri temperaturi +4°C ali dve leti pri temperaturi -18°C.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

7,58 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

Izdelek: Lambda 4, 5/2, 5/3