PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

Lambda 10 -16

DL1 002LPC-002LVA/DL3,5 002LPD-002LVB

Za nežni, kremasti jogurt in za kozji jogurt (gosta konsistenca).

Dodatne informacije

Uporaba

kozji jogurt, nežni kremasti jogurt

Za količino mleka

,

Proizvajalec

Pakiranje

,

Različica

Lambda 10, Lambda 12, Lambda 15, Lambda 16

Ni na zalogi

3,24 8,81 

Počisti
-
+

Opis

Termofilna liofilizirana kultura za jogurte nežnega okusa, ki izrazito vplivajo na gostoto jogurta. Zelo dobra izbira pri izdelavi kozjih jogurtov.

Pakiranje

Epruveta

Doziranje

Za jogurt: DL1 za 20 l in DL3,5 za 150 l

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C.

Rok uporabe

3 mesece pri temperaturi +4°C ali dve leti pri temperaturi -18°C.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

7,58 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

Izdelek: Lambda 10 -16