PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

Kappa 1

DL1 002KAC, DL3.5 002KAD

Za izdelavo trdih in poltrdih sirov.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Za količino mleka

,

Uporaba

poltrdi sir, trdi sir

Pakiranje

,

Ni na zalogi

2,90 7,55 

Počisti
-
+

Opis

Mezofilno termofilna mikrobiološka kultura za izdelavo trdih in poltrdih sirov. Ima zelo dobro proteolitično aktivnost, kar vodi k bolj intenzivnemu okusu sirov. Primerna za ekološko in konvencionalno proizvodnjo.

Pakiranje

Epruveta.

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C ali nižje.

Rok uporabe

12 mesecev od datuma proizvodnje, pri neodprti embalaži.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

7,58 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

Izdelek: Kappa 1