PRODAJAMO RABLJEN IN OBNOVLJEN SIRARSKI KOTEL BAIN-MAIRIE!

HOLDBAC YM-B

Zaščitna mikrobiološka kultura proti nezaželjenim mikroorganizmom. Podaljšan rok trajanja.

Dodatne informacije

Uporaba

Zaščitna kultura

Proizvajalec

Za količino mleka

15,77 

Po naročilu

Opis

Zelo počasi in šibko kisajoča mikrobiološka kultura. Tvori L(+) mlečno kislino, ocetno in propionsko kislino. Na biološki način učinkuje proti nezaželjenim mikroorganizmom, kot npr. kvasovke, plesni, heterofermentativni lactobacili, s čimer imajo mlečni izdelki daljši rok trajanja.

Pakiranje

Zavitek

Doziranje

Za 1000 l mleka.

Skladiščenje

Globoko zamrznjeno v zamrzovalniku na -18°C.

Rok uporabe

1 leto pri temperaturi -18°C.

Podobni izdelki

Sigma 98 C 005KIA

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za sire s suho skorjo.

6,62 

Ni na zalogi

005KGC

Za izdelavo poltrdih in trdih sirov, za pirenejski tip sira.

7,58 

Ni na zalogi

005KFC

Za izdelavo sira Raclette, poltrde in poltrde nedogrevane sire.

8,13 

Ni na zalogi

Sigma 93 005KCC

Mešanica za izdelavo sirov z belo plesnijo.

7,56 

Ni na zalogi

Izdelek: HOLDBAC YM-B