Kako naročati?

 

Z uporabo obrazca na strani kontakt, po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa pokličete na 031-371-667 in z veseljem bomo sprejeli vaše naročilo.

 

Naročilo in dostava:

 

Z oddajo naročila kupec potrjuje, da se strinja s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Megal d.o.o. Vse naročene izdelke vam bomo odposlali v najkrajšem možnem času (praviloma v petih delovnih dneh), razen pri izdelkih pri katerih je označeno drugače. V primeru, da vam določenega izdelka ne moremo dostaviti pravočasno, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali na telefonsko številko, ki ste jo navedli ob naročilu.

 Naročila prejeta v petek po 12. uri, ob sobotah, nedeljah in med prazniki, bodo obravnavana kot naročila, ki so prejeta v naslednjem delovnem dnevu. Odpremljena bodo kot zgoraj opisano za navadne delovne dni.

 

Stroški pošiljanja in dostave:

 

Stroški pošiljanja in dostave so po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. V kolikor blago prevzamete sami na sedežu podjetja, ti stroški odpadejo.

 

Pravne osebe:

 

Znani kupci: plačilo v dogovorjenem roku po dobavi z virmanskim nalogom oziroma po pogodbi.

 

Cenik:

 

Vse cene so v EUR ter ne vsebujejo predpisanega davka na dodano vrednost (DDV). Zavezanci za DDV morajo ob naročilu pod opombe navesti svojo davčno številko. Vse cene veljajo na dan naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

 

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga:

 

Kupec ima pravico, da v 8-ih dneh po prejemu blaga pisno sporoči, da odstopa od nakupa. Blago, ki ga kupec vrača, mora biti neuporabljeno, v nepoškodovani in originalni embalaži.

 Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Celotno kupnino vam vrnemo v petih dneh od prejema vrnjenega blaga. Ob vračilu je treba navesti številko transakcijskega računa.